Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Denderend Nieuwjaarsconcert 29 Bataljon Logistiek op 26/1 : schouwburg cc 't Schaliken

Koninklijke Muziekkapel van de Marine voor 29 Bn Log
URL

Sinds 2011 organiseert het 29 Bataljon Logistiek jaarlijks een bijzonder Nieuwjaarsconcert in samenwerking met de Koninklijke Muziekkapel van de Marine.  Het briljant concert op vrijdag 26 januari in cc 't Schaliken loopt ten voordele van de ondersteuning van de goede doelen :

  • Olivia Fund t.v.v. onderzoek kinderkanker
  • Revalidatiecentrum Pulderbos
  • Welzijnsorganisatie VZW Ter Loke
  • Kaliber met de uitvoering van maatwerk voor mensen met een arbeidsbeperking

De genodigden zijn op 26/1 welkom vanaf 18.30u voor een drankje vóór de aanvang van het concert om 19.30u. De duur van het concert met speech behelst ongeveer anderhalf uur waarna de receptie start en dit vergezeld van gastronomische hapjes. De kostprijs van een ticket bedraagt €40 per persoon. U kan uw tickets reserveren via  https://29bataljonlogistiek.be/product/ticket-nieuwjaarsconcert-2024/

Indien u niet aanwezig kan zijn, maar toch de goede doelen een hart onder de riem wil steken, kan u vrijblijvend een storting overmaken op rekening BE32973141772002.

 

Beklijvend boek Tom Verstrepen 29Bn Log : 'Kobalt', ervaringen militaire buitenlandse opdrachten

Tom Verstrepen, onderofficier van het 29 Bataljon Logistiek, schreef een prachtig boek over zijn ervaringen tijdens zijn vele militaire buitenlandse opdrachten die hem op de meest tot de verbeelding sprekende plaatsen in de wereld brachten. Het geeft een goede weergave van soms beklijvende toestanden maar Tom heeft ook een oog voor humor. Het boek is een echte aanrader.  Kostprijs €24,99. Je kan het boek rechtstreeks bij de auteur Tom bestellen mail via tom.verstrepen@mil.be het boek wordt per post bezorgd, of het kan worden afgehaald in de kazerne 29Bn Log in Grobbendonk.

Beelden & red. Johan Temmerman / NNieuws.

Koninklijke Muziekkapel van de Marine voor 29 Bn Log

Koninklijke Muziekkapel van de Marine voor 29 Bn Log

Boeiend boek Tom Verstrepen 29Bn Log : 'Kobalt'

Boeiend boek Tom Verstrepen 29Bn Log : 'Kobalt'

Koninklijke Muziekkapel van de Marine voor 29 Bn Log

Deel dit artikel